Wednesday, September 2, 2015

Boiler electric instant, o alegere buna.


Motivele pentru care un boiler electric instant este mai bun decat un boiler cu rezervor.


Cand ai de ales un dispozitiv care sa acopere cel putin o parte din nevoia pentru apa calda in propria locuinta, vei avea de luat in calcul mai multe posibilitati. Fiecare dispune de o serie de avantaje si dezavantaje pe care va trebui sa le ai in vedere asa incat alegerea finala sa fie cea mai potrivita pentru nevoile tale.

In acest articol vei vedea cateva avataje pe care un boiler electric instant, le are fata de un boiler electric cu rezervor.

Salveaza energie electrica
In primul rand, un boiler electric instant salveaza mai multa energie electrica. In afara de faptul ca te va ajuta sa reduci considerabil factura la energie electrica, un boiler electric este si mai eco-friendly. Acest lucru se intampla in mare parte datorita faptului ca, un boiler electric instant incalzeste apa in momentul in care ai nevoie de ea. Un boiler cu rezervor va fi nevoit sa faca acest lucru constant, pana in momentul in care tu vei deschide robinetul pentru a folosi acea apa.

In felul acesta se risipeste foarte multa energie electrica. Mai mult decat atat, faptul ca boilerul cu rezervor are nevoie sa porneasca si sa se opreasca de mult mai multe ori fata de un boiler electric instant, este foarte probabil sa se si uzeze mult mai repede. Scurgerile de apa sunt o problema frecventa la boilerele cu rezervor. Un boiler electric instant nu se deschide decat atunci cand ai nevoie de apa calda.

Salveaza spatiu
Un alt avantaj al boilerului electric instant este acela ca salveaza spatiu. Vei avea loc sa adaugi rafturi sau dulapioare in care sa iti pui lucrurile de care ai nevoie. In orice apartament ai nevoie sa salvezi cat mai mult spatiu, iar un boiler cu rezervor va ocupa o suprafata destul de mare.

Ai oricat de multa apa calda doresti
Un boiler electric bun poate incalzi suficient de rapid o cantitate de apa cat sa te poti folosi de apa calda oricat de mult ai avea nevoie. In felul acesta nu vei mai avea nicio problema cu ideea de a se fi terminat apa calda. Cu totii stim cat este de neplacut sa ramai cu samponul pe cap pentru ca esti a doua persoana care face dus si trebuie sa astepti pana sa fie din nou apa calda.

Un lucru care va trebui luat in considerare in momentul in care vei dori sa achizitionezi un boiler electric instant este faptul ca acesta nu va putea face fata cererii de apa si pentru baie si pentru bucatarie in acelasi timp. Pentru a reusi acest lucru, vei avea nevoie de mai multe boilere electrice instant. Totusi, vei putea folosi cu succes un boiler electric pentru dus. Vei avea atata apa calda cata vei avea nevoie.

Este bine sa iti aduci aminte ca la fiecare trei ani sa cureti tevile de apa si boilerul. De-a lungul timpului se pot strange diverse impuritati care pot bloca flluxul normal al apei. In felul acesta vei avea un boiler functional pentru mai mult timp. 

 Pentru informatii tehnice si produse AICI

 


 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.