Wednesday, September 23, 2015

Cum sa iti alegi drujba potrivita pentru tine, 4 aspecte importante


Ca orice alt produs pe care dorim sa il achizitionam online sau direct din magazin, exista multe aspecte ce trebuie luate in considerare inainte de a cumpara o drujba (motofierastrau). Atunci cand vine vorba despre drujbe, majoritatea oamenilor fac greseala de a o achizitiona pe cea care are puterea cea mai mare raportata la bugetul lor.
Specialistii nostri in materie de echipamente de acest gen au realizat o lista cu toate trasaturile importante de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa cumparati o drujba, astfel incat aceasta sa va satisfaca toate nevoile.

1. Tipul motorului
In functie de aplicatia de care aveti nevoie, puteti alege o drujba cu motor pe benzina sau cu motor electric. Diferenta intre cele doua este faptul ca o drujba pe benzina este recomandata utilizarii profesionale, conferind putere si mobilitate iar cea cu motorul electric este recomandata semi-profesionistilor ce realizeaza aplicatii mai mici. De asemenea, drujbele cu motor electric sunt de doua tipuri: cu acumulatori sau fara acumulatori, fiecare avand avantajele si dezavantajele ei. Cea cu acumulatori va necesita reincarcarea bateriilor iar cealalta va necesita un cablu lung de alimentare si nu se va potrivi foarte bine unor aplicatii in exterior, spre exemplu intr-o padure. Denumirea data de producatori drujbelor electrice este fierastraie electrice cu lant.


2. Lantul
In ceea ce priveste lantul, aveti cateva aspecte esentiale de luat in considerare. In primul rand, lungimea acestuia, care poate fi cuprinsa intre 30 cm si 59 cm, unele avand o lungime chiar si mai mare de 60 cm. Latimea lantului este un alt criteriu de luat in seama, acesta putand avea 1.1 cm, 1.3 cm sau chiar si mai mult. In cele din urma, vorbim despre viteza lantului. Aceasta variaza atat in functie de motorizare cat si in functie de dimensiunile lantului. Un mic sfat in ceea ce priveste acest punct de pe lista este sa nu va hazardati sa cumparati o drujba cu un lant ce depaseste aplicatia dumneavoastra, in sensul ca nu este necesar sa cumparati o drujba de 49 cm, 1.3 cm si o viteza mare a lantului daca tot ceea ce aveti nevoie este sa taiati cateva vreascuri adunate in gradina.
 







3. Sistemul anti-virbare
Acest sistem este special conceput pentru a reda confortul cat si pentru a evita obosirea utilizatorului. Este foarte utila pentru cei ce lucreaza intens cu acest echipament de gradina, iar cu cat vibratiile sunt mai scazute, cu atat mai bine.

4. Greutatea
La acest capitol, 100% din cumparatori iau in considerare acest aspect. Intr-adevar, este important, dar nu si esential. Si iata de ce! Greutatea creste odata cu performanta drujbei, iar daca folosesti una usoara pentru o aplicatie medie, inseamna mai mult timp de utilizare decat o drujba mai grea dar care termina treaba mult mai rapid si mai bine. Nu totul sta in greutate cat in eficienta.

Speram ca v-am fost de folos iar daca va decideti sa achizitionati o drujba speram sa va ganditi si la noi si sa ne contactati atat pentru comanda cat si pentru alte informatii. Contacteaza-ne!

Vezi ofertele noastre AICI!


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.