Tuesday, December 17, 2013

Freze de zăpadă la e-profi.ro



      Odată cu apropierea iernii, e-profi.ro vine în ajutorul dvs. cu trei modele noi de freze de zăpadă de la Ruris și Technik. Uita-ți acum de bătăile de cap și ușurați-vă munca de a dezăpezi cu noile modele din catalogul nostru de la e-profi.ro.


    
   Chiar dacă sunt considerate din gama motoutilajelor hobby, volumul de zăpadă expulzat este incomparabil mai mare cu volumul de zăpadă degajată prin metode manuale ce implică efort fizic. Aruncătoarele de zăpadă (frezele de zăpadă) cu acționare prin împingere sunt de obicei echipate cu cuțite din cauciuc sau metalice îmbrăcate în cauciuc și reduc șocurile și vibrațiile în situațiile în care în zăpadă se află pietre sau alte obiecte. 






     
      
     Freza de zăpadă Technik TST2100 este ideală pentru parcări, curți largi, căi de acces către casele din stațiunile montane și în general pentru locuri unde ninge abundent. Freza este prevăzută cu un sistem de suflat într-o singură treaptă acționată de un motor termic pe benzină. Pornirea motorului se face manual, la sfoară. Gura de evacuare a zăpezii este reglabilă. Ca și avantaje al acestei freze de zăpadă putem menționa:
- Fiabilitate ridicata
- Masina robusta si stabila datorita greutatii sporite
- Eficienta ridicata de lucru
- Motor robust cu putere mare ce asigura o rezerva suficienta in situatiile dificile
- Distanta de aruncare ridicata
- Rezervor marit ce asigura o autonomie sporita






Freză de zăpadă Technik TST2600
      
      Freza de zăpadă Technik TST2600 este o freză de zăpadă cu sistem de suflat în două trepte acționată de un motor termic pe benzină. Pornirea motorului este manuală, la sfoară.
      Frezele de zăpadă în două trepte au o greutate și o lățime de lucru mai mari. Acestea au un sfredel metalic care se învârte cu viteză mică și are rolul de a sparge stratul de zăpadă. Unitatea care preia zăpada poate fi reglată pe înălțime astfel ca freza de zăpadă se folosește cu succes și pe suprafețele cu pietriș. Aceste freze pot evacua zăpada umedă și straturi înalte de omăt.Viteza de deplasare este reglabilă atât înainte cât și înapoi.