Thursday, February 13, 2014

Principii de functionare, performante si avantaje ale generatoarelor de curent electric digitale Kipor

    În acest articol vă vom prezenta câteva principii de funcționare ale generatoarelor digitale Kipor. 

   Kipor este unul dintre cei mai mari producatori de generatoare ecologice și de înaltă calitate. Astăzi, Kipor a dezvoltat generatoarele digitale, care sunt considerate ca fiind de inteligente, fiabile și de calitate înaltă a producției de energie electrică. Odată lansate, generatoare digitale au fost aplicate pentru brevete, atât pentru aspect cât și pentru construcția lor compactă.

Performanțe și avantaje

    Datorită tehnologiei avansate utilizată în fabricație, generatoarele Kipor din seria SineMaster oferă calitate și avantaje competitive. Alternatorul este antrenat direct de către motor și nu mai folosește volantul, de aceea, generatoarele digitale sunt mai mici și mai ușoare cu până la 50% față de generatoarele tradiționale.




    Dispozitivul de răcire patentat, consumul redus de combustibil, sistemul de atenuare a sunetului și tehnologia inverter, încadrează aceste generatoare în gama generatoarelor profesionale.


     Ce este tehnologia inverter?


    Tehnologia inverter folosește un microprocesor pentru a stabiliza tensiunea, eliminând astfel fluctuațiile de tensiune. Generatoarele echipate cu această tehnologie purifică curentul produs de alternator, îl transformă în curent continuu, reduce distorsiunile la cea mai joasă limită și îl transformă în curent alternativ de mare stabilitate. Aceste generatoare sunt ideale pentru alimentarea celor mai pretențioși consumatori, instrumente electronice și muzicale, calculatoare, dispozitive electrice cu componente sensibile.

      Generatoarele Kipor se încadrează în gama produselor ecologice. Cu noul design și sistemul dublu de amortizare, atât la aspirație cât și la evacuare, generatoarele digitale oferă un nivel scăzut de zgomot. Prin sistemul de ardere optimizat se reduc emisiile de noxe.

      În afară de calitatea tensiunii furnizate, silențiozitate și eficiență, generatoarele Kipor oferă protecție la suprasarcină și la nivel scăzut de ulei. Sistemul automat de accelerare reglează turația motorului în funcție de puterea necesară, reducând astfel consumul de combustibil. Folosind cu 20-40% mai puțin combustibil, autonomia se mărește

         Kipor oferă modele cu diferite puteri, satisfăcând astfel orice necesitate.




http://www.e-profi.ro/produse/46/142/Generatoare/Generatoare-Digitale-Inverter