Monday, April 28, 2014

Nou în nișa de utilaje de curățat și grădinărit la www.e-profi.ro: curățitoare cu presiune de la Karcher

Scurt istoric

             În anul 1984, Kärcher a inventat primul curăţitor de înaltă presiune portabil. Aparatul HD 555 profi, de numai 15 kg, a cunoscut o popularitate care a crescut rapid. În special flexibilitatea mare şi eficacitatea au impresionat utilizatorii. Astfel a început un marş triumfal unic în jurul globului – cu mereu alte inovaţii tehnologice noi. Primul curăţitor de înaltă presiune a fost brevetat de Alfred  Kärcher deja în anul 1950. „Curăţitorul cu apă fierbinte 350“ a fost utilizat cu precădere în agricultură, în domeniul construcţiilor şi în industria de automobile.
           Kärcher şi-a confirmat impresionant până astăzi poziţia de lider în tehnologie. În acelaşi timp, nu este neglijat nici mediul: un curăţitor cu înaltă presiune Kärcher economiseşte în comparaţie cu curăţarea cu furtunul de grădină cu până la 80 % mai multă apă. Pentru eficienţa energetică ridicată a curăţitoarelor cu înaltă presiune Kärcher, sunt determinante trei aspecte:
  • Tehnică evoluată a echipamentelor şi accesorii de înaltă calitate pentru un randament de curăţare foarte bun.
  • Tehnologia brevetată a duzelor scurtează timpii de curăţare cu până la 50 %.

  • Timpii de curăţare reduşi diminuează consumul de curent şi de apă – un aport activ la protecţia mediului.
 Etapele de dezvoltare a curăţitoarelor cu înaltă presiune Kärcher



 Aparat de curăţat cu înaltă presiune K 4 Premium Home

       Ideal pentru utilizare spontană în jurul casei. Cu seria K 4 Premium se pot înlătura uşor murdării medii – de exemplu de pe autovehicule, garduri sau suprafeţe mari şi verticale. Aparatele sunt dotate cu un tambur de furtun pentru confort maxim de utilizare şi depozitare.
  • Motor pe inducţie răcit cu apă: durată de serviciu mai lungă, greutate redusă, înaltă eficienţă energetică.
    Curatitor cu apa sub presiune Karcher K 4 Premium Casa
  • Pistol cu furtun de înaltă presiune de 6 m
  • Tambur de furtun integrat în mâner
  • Quick Connect
  • Lance Vario Power
  • Duză rotativă
  • Curăţitor de suprafeţe T 250
  • 1 l soluţie de curăţare piatră 3-în-1 











 Modificare. Transformare. Înfrumuseţare.

        Indiferent dacă este vorba de îngrijire atentă sau de curăţare energică – curăţitoarele de înaltă  presiune Kärcher oferă soluţia perfectă pentru fiecare aplicaţie de curăţare. Acolo unde înainte era dominantă murdăria, va fi după aceea doar curăţenie pură. Cu aparatele Kärcher, conferiţi valoare mediului dumneavoastră înconjurător de acasă şi redaţi lucrurilor din nou valenţe nobile: vechiul devine nou, tot ce a fost murdar redevine şic. Şi acest lucru nu are nicio legătură cu vrăjitoria, ci cu tehnologia de vârf made in Germany.
 
 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.