Thursday, August 13, 2015

Pregatiri pentru toamna, ai grija de gradina ta. Cele mai bune scule electrice

Pentru ca stim cu totii ca toamna aduce cu ea si ceva munca prin curtea, gradina noastra m-am gandit sa ma fac util pentru tine si sa iti arat cateva scule de gradina care s-ar putea sa iti faca munca mai usoara.

Toti cei care au pomi, copaci prin curte au de lucru cu cuvorul de frunze lasat de acestia, pentru asta avem o solutie utila, care te va salva de multe aplecari, ridicari sau alte eforturi suplimentare.
 



        Suflanta si aspirator de frunze Skil 2800W, o scula utila, rezistenta si la un pret foarte mic, cu un motor puternic atat pentru modul de suflare cat si pentru aspirare, fiind o scula multifunctionala "2 in 1". Aceasta are si functie de taiere, taierea de mare impact face ca volumul deseurilor sa fie redus considerabil cu un raport de 10 la 1. Iar pentru o utilizare cat mai usoara si comoda, producatorul sa gandit sa adauge acestei scule roti de suport si curea pentru umar, aducand un confort suplimentar.
Sacul de colectare este mare, 40l, fiind practic si foarte usor de golit.


Uneori iarba si buruienile de pe langa casa ne pun probleme, pentru a scapa de ele, pentru o taiere eficienta si cu foarte putin efort iti recomand Motocoasa Ruris DAC 310.



       Este foarte utila la taierea si indepartarea ierburilor inalte. Datorita motorului  in 2 timp de 2.5CP cu sistem de aprindere electronic nu vei avea nici o dificultate indiferent de ce provocari vei intalnii.
Sistemul Ruris Rapid cu chinga cu care este prevazuta motocoasa are proprietatea de a repartiza greutatea astfel incat, in timpul exploatarii, confortul sa fie maxim.
Cu un diametru de 200mm si cu puterea motorului bine construit munca ta va fi precum o joaca.


Iti place sa iti mentii gazonul in stare perfecta dar poate nu ai gasit inca o scule potrivita, atunci recomandarea mea ar fi asta, in functie de preferinte, benzina sau electrica.


Masina de tuns iarba pe benzina Makita PLM4611 , aceasta are numeroase avantaje, echipata cu un motor Briggs&Stratton puternic si performat, sasiu din otel, roti solide cu rulmenti, maner solid cu surub, sistem de maruntire si un rezervor de iarba usor de montat de 60l, asta face ca masina de tuns iarba de la Makita sa fie una dintre cele mai bune.
Motorul pe benzina cu o putere de 3.2CP te va face sa simti puterea bestiei de taiat iarba. Facuta pentru suprafete intinse de gazan, peste 1200mp, are o lungime de taiere de 46 cm si 4 trepte de taiere pentru setarea inaltimii dorite. Aceasta masina va face ca tunsul gazonului sa fie o experienta foarte placuta, mai ales ca greutatea acesteia este doar 28 kg, ceea ce o face foarte usor de manevrat.
DOAR SA AI GRIJA LA VITEZA, amenzile sunt mari in Romania:))


Masina de tuns iarba cu acumulator Bosch Rotak 37, foarte utila in curtile cu suprafete mai mici, fiind recomandata pentru 300mp. Reprezinta un mare avantaj la casa omului, desi este electrica vei ramane surprins de puterea de care da dovada, avand un acumulator High-Power litiu-ion de 36V/2.6Ah, aceasta nu te va dezamagii niciodata, mai ales pentur ca este dotata cu noul sistem de gestionare eficienta a energiei care determina o crestere a timpului de functionare cu pana la 15%. Pana acum suna foarte bine, insa nu e tot. Acumulatorul este echipat cu un sistem de incarcare rapida, astfel incat ajunge la 80% in 30 de minute, iar pentru o incarcare completa este nevoie de aproximativ o ora.
Fata de multe alte masini aceasta vine cu un avantaj, are pieptene de gazon inovator cu ajutorul caruia poti taia in apropierea zidurilor, straturilor de flori sau orice alceva te incurca. Cu o greutate de 13 kg si un sac colector de 40 l o face masina perfecta pentru un gazon minunat.


Daca nu ai copaci subrezi pe langa casa pe care trebuie sa ii tai, atunci iti spun ca dupa toamna vine iarna nostim nu?:)) pun pariu ca nu stiai. Daca ai si incalzire  pe combustibil solid atunci un motoferastrau cu lant cred ca ti-ar fi util. Daca nici asa nu te-am convins o sa mai folosesc un argument. Poate ai de facut scobitori si nu ai cu ce, uite aici solutia:



Motoferastrau Makita EA6100P, clasica "drujba" vine cu un motor de 61cm3 si 4.6 CP ceea ce inseamna ca are nevoie si de o lama pe masura. Puterea asta trebuie sa fie folosita nu irosita, de aceia vine cu o lama de 45cm.
Bineinteles ca Makita, firma cu prestigiu, nu a putut sa nu imbunatateasca acest motoferastrau asa ca acesta vine cu functia Touch&Stop-pornire la rece si oprire eficace printr-un singur buton, sistem de franare a lantului integrat si vibratii amortizate, asta doar pentru ca tu sa te simti bine lucrand. Desi puternic, cu o tehnologie foarte buna si putea spune ca nu este pentru oricine, greutatea sa fiind de 6 kg, nu este mult dar poate devenii obositoare.

Cam atat pentru acest articol, sper sa iti fie de folos, daca recomandarile mele nu ti se potrivesc incearca alceva din categoria scule pentru gradinarit, poate te orientezi catre ceva mai performant, sau mai ieftin, sau esti fanul unei singure firme si iti place sa fi fidel, asa ca te invit pe www.e-profi.ro sa analizezi si restul ofertelor care le punem la dispozitie pentru tine.






No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.